T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

Hastanemizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Temel Kuaförlük Hizmeti Sunulmuştur.

Güncelleme Tarihi: 11/03/2019

Sağlık tesisi olarak amacımız hastanemize başvuran hastalarımızda maksimum memnuniyet sağlamak olup sağlık hizmet sunumu gerçekleştiren çalışanlarımızda da maksimum doyum hedeflenmektedir.  Memnuniyet hedeflerinin gerçekleştirilmesi için fırsatları değerlendirmek amacıyla, Hastanemiz ve Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 8 Mart Kadınlar Günü kapsamında hastanemizde etkinlik “Temel Kuaförlük Uygulaması” gerçekleştirilmiştir. Uygulama kapsamında hastanemize yatarak ve ayaktan tedavi hizmeti almakta olan hasta/ hasta yakınları ve tüm sağlık çalışanlarımıza hizmet verilmiştir.